Waldir Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Waldir Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I Waldir Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Bengt Valdemar som är född 1941 och har titeln VD, Bengtsson, Bengt Valdemar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bengt Fabian Valdemar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Martin Henrik Valdemar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Linder, Olof Joachim som är född 1964 och har titeln Revisor, Nilsson, Bengt Magnus som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Waldir Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Waldir Aktiebolag på telefon 031-7211100.

Bolaget skall äga och förvalta aktier och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Waldir Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Waldir Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Waldir Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Waldir Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Waldir Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Bengtsson, Bengt Valdemar Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Waldir Aktiebolag har 556196-1755 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.