Våld/hot mot tjänsteman

2017-12-06 19:18:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Larm om våld mot parkeringsvakt.

17.24 polisen fick samtal om att en parkeringsvakt larmat om en våldsam eller hotfull situation på Nya Tanneforsvägen 46. Två polispatruller beordrades omedelbart till platsen.

17.28 polisen är framme på platsen och börjar med att ta reda på vad som har hänt.

17.51 polisen har nu påbörjat en utredning med brottsrubriceringen våld mot tjänsteman med anledning av att parkeringsvakten har uppgett att hen blivit angripen av en person under tjänsteutövning. När vakten skulle sätta en felparkeringsavgift på en bil dök en aggressiv man upp. Mannen ska ha tagit tag i vaktens kläder på ett bryskt sätt så att en rodnad uppstått på huden. Inga andra skador ska ha uppstått.

Polisen träffade på den aktuella mannen, som är i 40-årsåldern i närheten av platsen. Ett förhör hölls med honom och han lämnade då en annan version av händelsen.

För att lättare kunna utreda händelsen tar polisen gärna emot tips eller iakttagelser från personer som kan ha sett händelsen. Tipsa i så fall polisen på 114 14 eller via tipsformuläret: https://polisen.se/Kontakta-oss/kontaktformular/Kontaktformular-region-Ost/

 

 

 

 

 

 

 

 

Se händelsen på polisen.se